Thursday, 25 May 2017

SENARAI RAMADHAN MISSION


Dah list ke Ramadhan's Mission tahun ni? Ini  mungkin boleh jadi panduan untuk kita semua, Insyaallah
 
 

  



                 
   


         
        
 
        
     

           

                                                               







             

            

            
                  

                                                


                           
                 
    

                              
          
       



Sumber gambar dari pinterest
Ok selamat set mission ye semua...Assalamualaikum! 



32 comments:

  1. Wahhh comelnya chibi muslimah ini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan~~ comel sangat kalau print tampal kat peti ais mesti anak2 suka tgk dan baca

      Delete
  2. alolo comel. beli baju raya masa bile husna? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh??? hahaha...adehhhh

      p/s: beli awal sebelum puasa kot..kkkk (alasan cover tertinggal list sgt..)

      Delete
  3. Comel nya kartun ni πŸ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan~~ comel yakmat.. rasa keep nak tau next tip

      Delete
  4. jom join GA ni. Dapat gambar polaroid free free je. http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/05/giveaway-july-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ll Insyallah. tq invite..😊

      Delete
  5. Comel-comel la hai kartunnya... Moga kita boleh kejar semua misinya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif betul pelukisnya kan.. Insyaallah sama-sama kita work for the best in this Ramadhan 😊

      Delete
  6. Moga kita dapat sempurnakan misi ramadhan kali ini inshaAllah

    ReplyDelete
  7. done follow sini.. salam kenal dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih 🌹

      salam kenal jugak dan selamat berpuasa Ramadhan 5

      Delete
  8. Replies
    1. waaaa my mission is nak tambah 3 kilo jeee...plsss xbyk pun 3 jee

      Delete
  9. Alhamdulillah dah buat dah list. Baru je post #1.. Salam ramadhan Husna.. Selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. tahniah sebab dah berjaya buat..

      Salam 5 Ramadhan dan selamat berpuasa dgn penuh bertenaga,InsyaallahπŸ˜‰

      Delete
  10. menarik list ni..kartun pun comel. semoga tercapai segala misi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan~~ comel ceria dan menarik.

      Insyallah 😏

      Delete
  11. Replies
    1. selamat hari raya!

      huhuhu..kesini slps sekian lama tinggal belog ni..

      Delete
  12. comeynya....menarik sangat...

    ReplyDelete
  13. Selamat menyambut ramadan, Husna! Semoga dapat capai semua misi tu ya 😊 Terima kasih follow saya 😊

    ReplyDelete
  14. Bagusnya ada set for 30 days and so cute!

    // afifahaddnan

    ReplyDelete
    Replies
    1. easy to follow kan..menarik tertarik!

      Delete
  15. dah follow...keep on writing ea

    ReplyDelete