Sunday, 14 May 2017

SEGMEN MENCARI BLOGLIST BY KINAH


Assalamualaikum...ekceli hari ni last day untuk join segmen nih.. harap-harap sempat la ye..korang pun sempat lagi nak join ni..jum jum klik aje banner kat atas tu yee... segmen ni bakal berakhir hari ni 14 Mei 2017, jam berapa ku tak pastu..klik aje leeer banner tu ye..good luck to us! hehe

22 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih join segmen. Senarai peserta dah update. Bolehlah start blogwalking.

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-segmen-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam KN!

      Tq anjur segmen. ai will!

      Delete
  2. Segmen yang bagus. Boleh berblogwalking.

    ReplyDelete
  3. Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal!

      kita dah follow awak jugak =)

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah sini... Best of luck sis...😉

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..tq

      will blogwalk to urs too, Insyallah!

      Delete
  5. kak lina potpet datang menjengah...hihi
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak lina ..tq sudi datang singgah

      Delete
  6. Assalamualaikum,

    blogwalking here and done follow back.

    good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam

      tq for comin here.. done follow u sista!

      tq

      Delete
  7. Yeayyy sampai juga kat blog ni hari ni . hehehe dah follow sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha..sampai sini terasa aura heppi tuh..tq sudi singgah dan follow

      Delete
  8. good luck dalam segman kali ni (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck to you too!

      tq sudi singgah

      Delete
  9. hai, gudluck awak :)
    selamat berkenalan.

    ReplyDelete
  10. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete